Home  >  Pandekager  >  Vanilje protein pandekager

Vanilje protein pandekager

Vanilje-protein-pandekager

Protein pandekager med et godt strejf af vanilje

Jeg elsker bare alt ting med vanilje. Jeg mener, hvorfor rode med sådan en vidunderlig, utrolig enkel og fantastisk smag, ikke sandt? Denne opskrift på vanilje pandekager, er fra min veninde Line. Den tager vanilje til et helt nyt niveau, og de er også så rige på protein og med en høj kvalitet af ingredienser til at starte dagen ud med. Lav disse og betragt dig selv som en protein pandekage fan ved den første bid.

Ingredienser:

  • 1 Scoop vanilje protein pulver
  • 2 deciliter økologiske havregryn, eller 1 deciliter havremel
  • 1 teske bagepulver
  • 1 æggehvide
  • ½ deciliter ”ikke fed” græsk yoghurt
  • 1 spiseske usødet kokosmælk (eller mælk af eget valg)

 

Fremgangsmåde:

Blend havregrynene i en blender. Bland de tørre ingredienser sammen. Tilføj våde ingredienser og bland godt (dejen skal være tyk). Varm panden op til medium varme. Spray med nonstick spray og hæld langsomt dejen på panden. Stegningstiden kan variere, mine tager omkring et til to minutter, før jeg vender dem. Top med frugt, skyr, græsk yoghurt, ren ahornsirup eller hvad dit hjertet begærer af rene toppings.

Skrevet af Kristina

Jeg er en 24-årig skribent fra København, hvor jeg dimitterede med en bachelor i diætetik. Jeg skriver om mad, er fitness entusiast. Jeg trives med at være aktiv, spise godt, skrive og lære så meget som jeg kan. Jeg bestræber mig på at vise andre, hvordan personlige forhindringer kan skabe personlige styrker og hvordan sund kost kan være let og givende.