Home  >  Småkager  >  Protein småkager med peanutbutter

Protein småkager med peanutbutter

peanutbutter protein cookie

Protein småkager med peanutbutter, sådan laver du dem.

I årrevis har jeg lavet de bedste chokolade cookies i verden. Men stadig er jeg på jagt efter de bedste småkager – Jeg elsker en klistret eller lidt fedtet småkage bagt godt. Men som alle andre, indser jeg at dem kan jeg ikke spise hverdag – Eller jeg burde virkelig ikke spise dem hver dag! Da jeg ikke ønsker at nægte mig en godbid i ny og næ. Har jeg forsøgt at bage sunde småkager, som kan nydes hele tiden. Dette er min opskrift på protein peanutbutter cookies.

Denne peanutbutter protein cookie opskrift er super let og sundt, fordi sukkeret erstattes af protein pulver. Den er kun til et lille parti småkager, men du kan altid gange den op til større mængder.

 

Protein småkage opskrift:

  • 1 deciliter jordnøddesmør (crunchy eller cremet)
  • 1 deciliter vanille wheyproteinpulver *
  • 1 æg
  • Valgfrit: 2 spiseskeer agave eller honning, hvis dit proteinpulver ikke er sødt nok

protein peanutbutter cookies Protein småkager med peanutbutter

* Personligt foretrækker jeg at bruge whey (valle) protein, når jeg bager. Dette protein pulver anvendes i stedet for sukker, så sørg for at bruge et, du synes er sødt og passer i smagen.

Fremgangsmåde: Forvarm ovnen til 180 grader. Bland ingredienserne, de kan blendes eller piskes godt. Put en skefuld dej på noget bagepapir. Kør en gaffel igennem ”de ferskne” småkage, således du laver et mønstre på kryds og tværs. Protein småkagerne bages i 7-10 minutter eller indtil de er færdige.

Ja, proteinpulveret er nærmest røget i bolledejen, men mine prioriteter for en sund snack er, at det har protein, sundt fedt og smager godt. Tjek , tjek og tjek !

Værsgo at spise!

Skrevet af Kristina

Jeg er en 24-årig skribent fra København, hvor jeg dimitterede med en bachelor i diætetik. Jeg skriver om mad, er fitness entusiast. Jeg trives med at være aktiv, spise godt, skrive og lære så meget som jeg kan. Jeg bestræber mig på at vise andre, hvordan personlige forhindringer kan skabe personlige styrker og hvordan sund kost kan være let og givende.