Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/proteinpandekage.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/proteinpandekage.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
Home  >  Pandekager  >  Protein pandekage (stor)

Protein pandekage (stor)

Proteinpandekage-en-stor

Protein pandekage, en stor portion.

Dette er en af ​​de enkleste, mest velsmagende og mest grundlæggende protein pandekage opskrifter, du finder på internettet. Den indeholder havregryn, et protein pulver af høj kvalitet, cremet og proteinrig hytteost, hvilket gør pandekagen ”fluffy” og indeholder ekstra protein, plus et par andre ingredienser til smag. Jeg anbefaler ikke at bruge ahornsirup som topping, hvis du ønsker at holde kalorierne nede. Vælg i stedet nogle friske frugter, en klat økologisk græsk yoghurt, eller endda lidt kokos nektar. Hvilket er lavere i kalorier og sukker end ahornsirup og også helt naturligt. Eller hvis du er ligesom mig, og du foretrækker din pandekager uden klisteret sirup, f. eks til at tage med på farten. Så brug denne herlige opskrift.

Ingredienser:

  • 1 deciliter økologiske havregryn
  • 1 deciliter fedtfattig hytteost
  • 3 æggehvider
  • Nonstick madlavning spray
  • Friske blåbær, valgfri
  • 2 teskeer ahornsirup, valgfri
  • 1 scoop valgfrit proteinpulver, f. eks vanilja, banan, jordbær eller chokolade

Fremgangsmåde:

Blend havregryn, hytteost, æggehvider, og protein pulver i en blender. Bland godt, indtil det ligner traditionel pandekagedej.

Varm en stor pande over svag varme, og påfør et let lag nonstick madlavning spray. Hæld al dejen til midten af panden. Lad det stege i cirka 3 minutter, indtil siderne kan frigøres nemt. Flip pandekagen og steg i yderligere to minutter.

Serveres med frisk frugt, ahornsirup, eller topping af eget valg.

Antal portioner: 1 (1 meget stor pandekage eller 2 mindre pandekager)

Tip: Portions antallet kan fordobles, tribles eller ganges op. Således du får mere pandekagedej til dine proteinpandekager. Bon appetit!

Skrevet af Kristina

Jeg er en 24-årig skribent fra København, hvor jeg dimitterede med en bachelor i diætetik. Jeg skriver om mad, er fitness entusiast. Jeg trives med at være aktiv, spise godt, skrive og lære så meget som jeg kan. Jeg bestræber mig på at vise andre, hvordan personlige forhindringer kan skabe personlige styrker og hvordan sund kost kan være let og givende.