Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/proteinpandekage.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/proteinpandekage.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546
Home  >  Pandekager  >  Mel-fri mandel pandekager

Mel-fri mandel pandekager

Mandel-pandekage

Mel-fri mandel pandekager, med masser af protein.

Disse pandekager ser fantastisk ud, ikke? Jamen jeg kan love dig, at de er de. De ​​har ingen mel i dem overhovedet, sågar ingen korn hvis du har fokus på dit kulhydrat indtag eller er følsom over for korn. Disse pandekager indeholder proteinrig og utrolig nærende mandel mel, som formales af skallede mandler. Mandel mel er en korn-fri bagers varemærke, da det holder sig godt under tilberedningen og kan bruges i flere typer af opskrifter. Skønheden i mandel mel er det er let at bruge, meget rart og blødt og gør det perfekt til en luftig og velsmagende protein pandekage. Hvis du ikke spiser mandler eller tror du ikke vil kunne lide dem. Så tro mig du fejl, da mandel mel faktisk ikke smager som mandler. Men mere som en blød, luftig vanilje sødme. Det er virkelig lækkert og en vidunderlig kilde vegetarisk protein. Prøv disse nemme proteinrige pandekager næste gang du får en trang til noget sundt og velsmagende.

Ingredienser:

  • 6 deciliter mandelmel
  • 1 spiseske knust hørfrø
  • 1/8 teske havsalt (valgfrit)
  • 1/2 teske bagepulver
  • 3 store æg
  • 1½ deciliter usødet mandelmælk, lys kokosmælk, eller mælk
  • 2 spiseskefulde ekstra lys olivenolie, valnøddeolie, kokosolie eller smeltet smør

 

Fremgangsmåde:

Tag en mellemstor skål, rør mandel mel, hørfrø, salt og bagepulver sammen.

Tag en stor skål, piske æggene, tilsæt derefter mælk og olie/smør og pisk grundigt.

Pisk gradvist mel blandingen i æggemassen. Tilføj mere mælk, om nødvendigt en spiseskefuld ad gangen, for at få den perfekte konsistens i pandekagedejen.

Put en smule olie på en stegepande og giv den medium varme eller lidt over. Hæld en portion pandekage dej på stegepanden. Steg i tre minutter, eller indtil kanten på pandekagen bobler fri. Flip og kog i tre minutter, eller indtil undersiden er let gyldent. Gentag med resterende dej.

Serveres med ønskede toppings.

Giver omkring 4 pandekager.

Tip: Føler du, at der ikke er nok protein i pandekagerne? Så tilsæt et valgfrit scoop proteinpulver, for maksimal effekt.

Skrevet af Kristina

Jeg er en 24-årig skribent fra København, hvor jeg dimitterede med en bachelor i diætetik. Jeg skriver om mad, er fitness entusiast. Jeg trives med at være aktiv, spise godt, skrive og lære så meget som jeg kan. Jeg bestræber mig på at vise andre, hvordan personlige forhindringer kan skabe personlige styrker og hvordan sund kost kan være let og givende.