Home  >  Pandekager  >  Hulk Pandekager

Hulk Pandekager

Hulk-pandekager

Den utrolige Hulk Pandekager

Forestil dig du er barn igen og en vaskeægte superhelt. Du flyver rundt i en kappe, dræber skurkene med dit magiske spind, din kæmpe hammer, og bekæmper dem med dit mægtige skjold hele dagen lang. Det ene minut du er Spiderman, den næste Captain America, Batman, og så- Den utrolige Hulk! Og et sted i mellem alt dette, kan du måske forvandle dig til en Teenage Mutant Ninja Turtle?

Forvirrende? Jeg kender det godt, men det sker altså.

Den utrolige hulk pandekage Hulk Pandekager

At være en superhelt er udmattende. Men hvis din mor fortalte dig disse Utrolige Hulk pandekager vil gøre dig stærk som ham, og alle de andre superhelte, tror jeg du også ville spise dem.

For at lave disse bør du blot lave din foretrukne pandekagedej (fra bunden eller købt færdigblanding), og tilføje grøn frugtfarve. Du får også brug for en håndfuld røde druer og nogle chokolade knapper til at lave Hulks hår, øjne og mund.

Hvis du leder efter en måde at snige grøntsager i de små med en kræsen mave, så er en anden mulighed at lave din pandekagedej, ved at sætte den i en blender og tilføje lidt spinat til den, således at pandekagedejen får en grøn lys farve. Børnene vil aldrig kende forskellen.

Spinat pandekage Hulk Pandekager

 

Ingredienser:

  • Din yndlings pandekage opskrift (kig her på siden)
  • Grøn frugtfarve, eller spinat
  • Røde druer, skåret i halve

 Fremgangsmåde:

Lav din pandekagedej og tilføj grøn frugtfarve til den, indtil du får den rigtige grønne farve du ønsker. Husk du også kan blande din pandekagedej med en håndfuld spinat i en blender.

Varm en stegepande eller bageplade, hæld to små cirkler på. Flip pandekagerne så snart toppen begynder at boble. Steg på den anden side, til dine pandekager er færdige.

Skær en flad kant fra en af ​​pandekagerne, og lav den rynkede pande (se billederne). Arranger pandekagerne som vist nedenfor. Placer to druer for at lave øjnene. Arranger druer på tværs af toppen på ​​pandekagen for at lave håret. Arranger eventuelt nogle chokolade knapper i en lige linje eller let trutmund for at lave Hulks mund.

Spinat protein pandekage Hulk Pandekager

Skrevet af Kristina

Jeg er en 24-årig skribent fra København, hvor jeg dimitterede med en bachelor i diætetik. Jeg skriver om mad, er fitness entusiast. Jeg trives med at være aktiv, spise godt, skrive og lære så meget som jeg kan. Jeg bestræber mig på at vise andre, hvordan personlige forhindringer kan skabe personlige styrker og hvordan sund kost kan være let og givende.