Home  >  Pandekager  >  Banan protein pandekager – Med kun 3 Ingredienser

Banan protein pandekager – Med kun 3 Ingredienser

Banan protein pandekage

Banan protein pandekager, den nemme løsning!

Hvis du leder efter den nemmeste protein pandekage opskrift der er mulig at lave, men også smager fantastisk, så vil du elske denne opskrift! Bananerne hjælper denne pandekage opskrift med at holde godt sammen, så du får en lækker pandekagedej. Samt bananen giver den søde og behaglige smag vi alle elsker. Bland banan med æggehvider og en portion protein pulver, så har du den enkleste protein opskrift, du kan lave. Du er velkommen til at erstatte bananen med ½ deciliter græskar fra dåse eller endda søde kartofler, som virker på nøjagtig samme måde som bananer gør, men tilføjer en anden smag. Hvis du vælger at bruge græskar eller søde kartofler, kan du eventuelt tilføje lidt sødt efter eget valg, da de har lavere sukkerindhold end bananer. God appetit!

Ingredienser

  • 1 scoop vanille protein pulver (eller din foretrukne smag)
  • 5 æggehvider
  • 1 lille banan

 

 Fremgangsmåde:

Blend alt dette sammen i din blender, en foodprocessor vil også kunne gøre arbejdet for dig. Smør en gryde eller stegepande med lidt kokosolie eller nonstick pan spray.

Steg i 1-2 minutter på den første side, vend og steg derefter i 30 sekunder til 1 minut mere på den resterende side, indtil den lækre banan protein pandekagen er gylden og brun.

Serveres med dit foretrukne tilbehør, toppings osv. Velbekomme!

Skrevet af Kristina

Jeg er en 24-årig skribent fra København, hvor jeg dimitterede med en bachelor i diætetik. Jeg skriver om mad, er fitness entusiast. Jeg trives med at være aktiv, spise godt, skrive og lære så meget som jeg kan. Jeg bestræber mig på at vise andre, hvordan personlige forhindringer kan skabe personlige styrker og hvordan sund kost kan være let og givende.